Ailesi kayıp diye ararken “çobanlık yapıyorum, mutluyum” diye ses verdi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL YAŞAM
  6. /
  7. Ailesi kayıp diye ararken “çobanlık yapıyorum,...

Ailesi kayıp diye ararken “çobanlık yapıyorum, mutluyum” diye ses verdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Kasım 2019 Pazartesi - 14:53Güncelleme: 18 Kasım 2019 Pazartesi - 14:59
Ailesi kayıp diye ararken “çobanlık yapıyorum, mutluyum” diye ses verdi

Denizli’de kayıp olarak aranan 33 yaşındaki Adem Tekeş’e, ailesi reality programla ulaştı. Programa telefonla bağlanan Tekeş, “Kafamı dinlemek için dağlara çıktım. Yanında telefon olmadığı için arayamadım. Çobanlık yapıyorum, mutluyum” sözleriyle programı izleyenleri gülümsetti.

Pamukkale’nin Aktepe Mahallesi’nde annesi ile birlikte oturan Adem Tekeş, 11 Ekim’de “işe gidiyorum” diye çıktı ve evine bir daha geriye dönmedi. Ailesi tüm aramaları sonuçsuz kalınca, polise giderek kayıp bildiriminde bulundu.

Oğlunu aramaktan vazgeçmeyen anne, ATV’de yayınlanan “Tatlı Sert” programını sunan Müge Anlı’dan yardım istedi. Geçtiğimiz Perşembe günü programa katılan anne, oğluna evine dönmesi çağrısında bulundu.

O anneye sevindiren haber bugün ulaştı. Stüdyo’da bekleyen anneye Müge Anlı “oğlunu bulduk” diyerek müjdeli haberi verdi. Telefon bağlantısı ile programa katılan Adem Tekeş, “Anne ben iyiyim. Kafamı dinlemek için dağlara çıktım. Yanında telefon olmadığı için arayamadım. Çobanlık yapıyorum, mutluyum” dedi.