Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği 1 yaşında – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği 1 yaşında

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği 1 yaşında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2018 Pazar - 11:53Güncelleme: 23 Eylül 2018 Pazar - 11:53
Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği 1 yaşında

Denizli’nin turizm alanındaki değerlerini tanıtmak, “Sağlık Kenti Denizli” hedefine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere kurulan Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği, birinci yılını düzenlenen yemekle kutladı.

Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla verilen yemeğe Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Gülsüm Çelebi, sivi toplum kuruluşlarının başkanları ve Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği üyeleri katıldı.

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu, konuklara yaptıkları çalışmaları çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Kurumlar arası ilişkileri geliştirmek ve güçlendirmek için çalıştıklarını, bunu Denizli açısından önemli bulduklarını, Denizli’yi sağlık kenti yapmaya yönelik çalışmalarını hızlandırdıklarını ve bu kapsamda önümüzdeki günlerde yapacakları Özbekistan’a bir ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.
,
STK başkanları da bu oluşumun içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını, projelerde de ellerinden gelen destekleri vereceklerini belirtti.