GESİFED’in ilk kadın başkanı Aysun Nalbant oldu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. GESİFED’in ilk kadın başkanı Aysun Nalbant...

GESİFED’in ilk kadın başkanı Aysun Nalbant oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mart 2018 Cuma - 15:15Güncelleme: 2 Mart 2018 Cuma - 15:15
GESİFED’in ilk kadın başkanı Aysun Nalbant oldu

Denizli, Aydın ve Muğla illerinde iş dünyasını temsil eden derneklerin çatı kuruluşu olan Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu’na (GESİFED) kadın başkan. Genel kurulda başkanlığa seçilen Aysun Nalbant, federasyonun ilk kadın başkanı oldu.

GESİFED’in 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yönetim kurulu faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının onaylanmasıve gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda GESİFED Başkanlığına Aysun Nalbant seçildi.

Nalbant, Mehmet Salih Başöz ve Gültekin Okay Salgar’dan sonra federasyonun 3. başkanı olarak görev yapacak. Nalbant, aynı zamanda federasyonun ilk kadın başkanı unvanına da sahip oldu.

Yönetim kurulunda Melek Sözkesen başkan yardımcısı, İbrahim Emre KöroğluMuğla İli Genişlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Özgür DenizAydın İli Genişlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Şule Yılmaz sayman, Sedat Doğaç genel sekreter olarak görev aldı.

Orçun Alptekin, Mehmet Cillov, Bekir Serdar Mutlubaş, Mustafa Kemal Şahan, Ayşe Merih Balkanay, Özlem Köseoğlu, Neslihan Nazlıoğlu, Emel Uşaklı ve Naile Göçen Çukurova üye olarak görev yapacak.