DİED kütüphanesiz okulları kitapla buluşturacak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. DİED kütüphanesiz okulları kitapla buluşturacak

DİED kütüphanesiz okulları kitapla buluşturacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2019 Çarşamba - 20:07Güncelleme: 10 Nisan 2019 Çarşamba - 20:07
DİED kütüphanesiz okulları kitapla buluşturacak

Denizli İşitme Engelliler Derneği (DİED) üyeleri ve gönüllüleri, kütüphanesi olmayan okulları kitapla buluşturacak bir kampanya başlattı.

DİED’in kitap toplama kampanyasıyla ilgili açıklama yapan İlke Sücüllü, amaçlarının okulları kitapla buluşturup öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirttti. Sücüllü, “Arkadaşlarımızın bağışlamak istediği kitapları bir araya getirmek için kitap toplama kampanyası başlattık. Destek vereceklere şimdiden teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman en önemli eksikliğimizin okumak olduğunu bildiğimiz için, pırıl pırıl gençlerimizin daha iyi okuyup, ülkelerini, tarihlerini tanımaları adına bu katkıyı gönüllüler ile birlikte yapıyoruz. Projeyi başlattığımız ilkokulumuzla birlikte, farklı yerlerdeki ilçelerimizdeki hatta köylerimizdeki okullarımıza dahi kitap bağışında bulunmak istiyoruz. Biliyoruz ki kitap bağışı ve kitabın önemini insanlarımızla paylaşmak en büyük sorumluluğumuz ve asli görevlerimizden biridir” dedi.

Sücüllü, kitap bağışında bulunmak isteyenlerin bu ayın sonuna kadar Denizli İşitme Engelliler Derneği’nin 0258 261 84 10 numaralı telefonunu arayabileceklerini ya da [email protected] mail adresine yazabileceklerini sözlerine ekledi.