DETGİS’in yeni başkanı Mukaddes Başkaya – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. DETGİS’in yeni başkanı Mukaddes Başkaya

DETGİS’in yeni başkanı Mukaddes Başkaya

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2020 Perşembe - 15:51Güncelleme: 5 Mart 2020 Perşembe - 16:16
DETGİS’in yeni başkanı Mukaddes Başkaya

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneğinde (DETGİS) kadın başkan dönemi. Tasarımcı Mukaddes Başkaya, DETGİS’in ilk kadın başkanı seçildi.

DETGİS’in olağan genel kurulu, Denizli İhracatçılar Birliğinde (DENİB) gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, Mukaddes Başkaya başkanlığındaki yönetim göreve geldi.

Yönetim kurulunda Osman nuri Kes, Onur Tuğal, Melih kansız, Ahmet Yavuzçehre, Mehmet Bayam, Seher Gürgün, Gülcan Mutlubaş, Sevde Şensöz, Suat Özsoy ve Sibey Aysu görev aldı.

Başkanlık görevini devreden ve plaketle Mustafa Koltuksuz, “Yeni yönetim kurulu üyelerimiz genç ve dinamik bir kadro. İnanıyorum ki, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek ve çok daha başarılı işlerle derneğimiz, sektörel tek dernek olmanın hakkını verecektir. Mukaddes Başkaya Hanıma başarılar dilerim. Kendi markası ile sektörde birçok çalışma yaptı ve markalaşma sürecinin ne olduğunu çok iyi biliyor. Aynı fedakârlık ve çalışmalarla DETGİS ve projeleri için de çok iyi işlere imza atacağından eminim” dedi.