DEGİAD’lılar ‘Gençlik Kokteyli’nde buluştu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. DEGİAD’lılar ‘Gençlik Kokteyli’nde buluştu

DEGİAD’lılar ‘Gençlik Kokteyli’nde buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mayıs 2018 Perşembe - 11:03Güncelleme: 10 Mayıs 2018 Perşembe - 11:09
DEGİAD’lılar ‘Gençlik Kokteyli’nde buluştu

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) üyeleri, gelenekselleşen “Gençlik Kokteyli”nde bir araya geldi. Kokteylde, basketbol turnuvasında dereceye giren takımlara da kupaları verildi.

DEGİAD’ın 19 Mayıs Gençlik Kokteyli, Çamlık’taki Moods Cafe’de verildi. Kokteyle, DEGİAD’ın başkanlığını yapmış deneyimli işadamları ile dernek üyeleri katıldı. Günün yorgunluğunu bir arada olmanın keyfiyle atan davetliler, bol bol sohbet etti.

“GENÇ GİRİŞİMCİLERİN YUVASI”

Bu arada DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen de yaptığı konuşmayla üyelere seslendi. “Ülkenin geleceğini emanet alan biz gençler, emanetin ülküsünün, yüceliğinin, ebediliğinin farkında ve bilincinde olarak, çalışıyor, üretiyoruz” diyerek, başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

Derneğimiz şehrimizin birbirinden değerli genç girişimcilerinin bir yuvası olarak, her yıl, özenle ve heyecanla 19 Mayıs ı kutlamaktadır. DEGİAD, önce Denizli sonra da memleket aşkına çalışmakta; sosyal, kültürel, ekonomik, toplumsal etkinliklerle bir STK olarak sorumluluklarını yerine getirmekte ve Cumhuriyetin sağlam yapı taşlarından biri olarak varlığını sürdürmektedir. Buradaki genç eller, doğaya, ormana, engelliye, öğrenciye, işçiye, yerel yönetimlere, tarafsız mevkiden siyasete, ülke yönetimine, ekonomik gelişmelere kadar her cepheye uzanmaktadır. Emelimiz toprak ve tarih zenginliklerimizi korumak, dünyaya tanıtmak, yepyeni ürünlerle ve markalarla dünyayı sektörlerimizle fethetmek, düşüncenin yaratıcılığı ve özgürlüğünden maksimum yararlanmak, modern ve istikrarlı eğitim ile sorgulayan özgür kuşaklar yetişmesi için ses olmak, ülkemizdeki hukuk devleti ilkesinin ve evrensel insan haklarının daha temelli yerleşmesi idealine katkı koymaktır. Devletine, milletine, işlerine yürekten bağlı büyüklerimizden devraldığımız tüm emanetleri, ardımızdan yetişenlere, daha da geliştirerek devretmek için varlığımızı sürdürüyoruz.”

NALBANT’A PLAKET

Sözkesen, konuşmasının ardından uzun yıllar DEGİAD’da koordinatör olarak görev yapan ve kısa bir süre önce GESİFED Başkanlığına seçilen Aysun Nalbant’a teşekkür plaketi verdi. Nalbant, yaptığı konuşmada, “DEGİA’da çok şey öğrendim. DEGİAD bana değer kattı. DEGİAD benim çocuğum gibi” dedi.

  

KUPALAR VERİLDİ

Konuşmaların ardından bu yıl üçüncüsü düzenlenen basketbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları verildi.