DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası açıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası...

DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2019 Perşembe - 08:47Güncelleme: 3 Ekim 2019 Perşembe - 08:47
DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası açıldı

Denizli’nin genç yaşta yitirdiği iş insanlarından Sadık Emre Çaputçu’nun Genç İş İnsanları Derneğini (DEGİAD) kendi hizmet binasına kavuşturma hayali gerçekleşti. DEGİAD’ın Denizli Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası, düzenlenen törenle açıldı.

Merkezefendi Mahallesi Kasımpatı Sokak’ta bulunan DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binası’nın açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çaputçu Ailesi, DEGİAD geçmiş dönem başkanları ve çok sayıda iş insanı katıldı.

ZOLAN’DAN ÇAPUTÇU’YA ÖVGÜLER

DEGİAD binasının bahçesinde verilen kokteylle başlayan törende konuşan Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, DEGİAD’ın merhum Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun Atatürkçü ve Denizli’ye hizmet için çabalarından övgüyle söz ederek, hizmet binasının yapımında emeği geçenleri kutladı. Zolan, “Denizli’mize katma değer katan sanayicilerimize başarılar diliyorum, merhum Sadık Çaputçu'nun adını büyük bir vefa örneğiyle yaşatan DEGİAD Ailesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SADIK BAŞKAN’IN HAYALİYDİ”

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan ise konuşmasında bir hayalin nasıl gerçekleştiğini anlatırken, Her şey Sedat Doğaç’ın ‘satılık arsa’ tabelasını görmesi, başkanımız Sadık Emre Çaputçu’ya söylemesi ve bu arsanın satın alınmasıyla başladı. Ancak binanın temelini atmaya ömrü yetmedi. Önceki dönem başkanımız Melek Sözkesen döneminde temeli atıldı, benim dönemimde de bitirildi. Bugün hizmete açtığımız bu bina rahmetli Sadık Başkan’ın ne kadar ileri görüşlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Eminim şimdi bizi gülümseyerek izliyordur. O iyi bir dost, iyi bir sırdaş, Cumhuriyet aşığı ve Atatürkçü bir kişiydi. Mekanı cennet olsun. Denizli için hep güzel şeyler yapabilmek için çalıştı. Modern bir DEGİAD binası onun hayaliydi. Tamamlamak bizim yönetime nasip oldu. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binamız hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

ÜYELER BİRKAÇ YILLIK AİDATLARINI PEŞİN ÖDEDİ

Binanın yapımı için DEGİAD Ailesi’ni oluşturanların büyük fedakarlık gösterdiğini anlatan Ural, “Dernek binamızın yapımında bize maddi ve manevi olarak bize büyük destek veren Sayın Çaputçu Ailesi’ne teşekkür ederim. Bu büyük destek ve katkı olmasaydı bugün dernek binamız bu hale getirilemezdi. 11, 12 ve 13’üncü dönem yönetim kurullarında görev alanlara, başkanlarımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sedat Doğaç abimiz var, onun emeği çok büyük. Göreve gelmemizden sonra DEGİAD üyelerimizin maddi ve ayni yardımları çok oldu. Bu süreçte hiçbir karşılık beklemeden bize yardımcı olan, hatta önümüzdeki yıllara ait aidatlarını peşin ödeyerek katkı veren tüm üyelerimize de teşekkür ediyorum. Tüm bu maddi ve manevi katkılarla binamızı bitirmiş olduk” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle kesildi.