ADD Denizli Şube başkanlığına Özbay seçildi – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. SİVİL TOPLUM
  6. /
  7. ADD Denizli Şube başkanlığına Özbay seçildi

ADD Denizli Şube başkanlığına Özbay seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2019 Pazar - 22:16Güncelleme: 17 Kasım 2019 Pazar - 22:16
ADD Denizli Şube başkanlığına Özbay seçildi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulunda başkanlığa Kadem Özbay seçildi.

ADD Denizli Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu, Esnaf Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yönetim kurulu faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunarak kabul edilmesinin ardından yeni dönemin bütçesi onaya sunuldu. Bütçenin de kabulü sonrası söz alan ADD Başkan Nihat Çetin, üyelere teşekkür etti.

Tek aday olan Kadem Özbay ise, teslim alacağı bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklarını, Namık Kemal’den Uğur Mumcu’ya direngen bir aydınlanma geleneğinin temsilcileri olduklarını ifade etti. Özbay, “Gün tarihin tozlu raflarından hortlayan Ali Kemallere, İştirakçi Hilmilere, Vahdettinlere, İskilipli Atıf Hocalara, Şeyh Sait gibilerine ve günümüzdeki mirasçılarına karşı içimizdeki gücü hissetme günüdür. El ele verme, yılmama günüdür. İktidar sahipleri ve atadıkları görevliler, temel sorumluluklarını yerine getirmediğinde onları uyarmaktan tereddüt etmeme günüdür. Bu bilinçli geçmişten ders çıkaran geleceğin öncüsü Atatürkçülerin sayısını artırmak sizlerle birlikte mücadeleyi büyütmek istiyoruz. Daha güçlü bir Atatürkçü Düşünce Derneği’ni birlikte var etmek istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Çarşaf liste ile gidilen seçimler sonunda Kadem Özbay başkanlığındaki yönetim kurulu Gökhan Deda, Sündüz Başsorgun, Azize Akdemir, Halil Akçil, Yusuf Tonka, Yıldız Yılık, Sercan Çavuşoğlu ve Ayşe Nigan Nazlım’dan oluştu.