Yanan aracının başında polisle tartıştı, ardından kıyafetlerini çıkarıp kaçtı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Yanan aracının başında polisle tartıştı, ardından...

Yanan aracının başında polisle tartıştı, ardından kıyafetlerini çıkarıp kaçtı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2019 Cuma - 15:04Güncelleme: 13 Eylül 2019 Cuma - 15:04
Yanan aracının başında polisle tartıştı, ardından kıyafetlerini çıkarıp kaçtı

Denizli’de park halindeki aracının kundaklandığını iddia eden kişi, olay yerine gelen polis ekibine tepki gösterdi. Sakinleşmeyince polis ekibi tarafından kelepçelenmek istendi. Bunun üzerine kıyafetlerini çıkarıp kaçtı.

İlginç olay, Merkezefendi’nin Karahasanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta park halinde bulunan 20 AAL 675 plakalı araçtan dumanlar yükseldiğini gören çevre sakinleri, yangın tüpleri ile müdahale etti. Bu arada ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta soğutma çalışması yaptı.

Ardından olay yerine gelen ve ismi henüz tespit edilemeyen araç sürücüsü ise, polis ve gece bekçileri ile konuşmaya, kısa süre sonra da tartışmaya başladı. Sakin olması uyarılarına aldırmayan araç sahibi bağırmaya ve tehditlerine devam edince polis, bu defa şahsı kelepçeleyerek gözaltına almaya çalıştı. Ekipten biraz uzaklaşan kişi, soyunmaya başladı. Çıkardığı gömleğini beline sarmaya çalışan şahıs ardından ‘ben evime gideyim’ diyerek bağırmaya başladı. Şahıs daha sonra bölgeden kaçarak uzaklaştı. Polis ise şahsı gözaltına almaktan vazgeçti.

Yanan aracının başında polisle tartışan ardından garip hareketler yapan şahıs gözlerden kayboldu.

Olay sonrası başlatılan soruşturma devam ederken, aracın kundaklama sonrası yanmış olabileceği ihtimali üzerinden duruluyor.

 

DENİZLİ (İHA)