Mutlu ailenin resminden bir kişi eksildi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Mutlu ailenin resminden bir kişi eksildi

Mutlu ailenin resminden bir kişi eksildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ocak 2020 Perşembe - 00:29Güncelleme: 16 Ocak 2020 Perşembe - 08:04
Mutlu ailenin resminden bir kişi eksildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde soba zehirlenmesi bir can alırken, 8 yaşındaki Sena’nın iki ay önce çizdiği “mutlu aile” resmi görenlerin yüreklerini dağladı.

İlçenin Gerzele Mahallesi 103 Sokak’ta meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesinde 12 yaşındaki Seda Kesikbaş kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiş, 12 yaşındaki Sude 8 yaşındaki Sena Denizli Devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

ISINMA İÇİN SOBA BORULARI ODADAN ODAYA UZATILMIŞ

Olayın yaşandığı evde, Kesikbaş Ailesi’nin zor koşulları da gözler önüne serildi. Olayın tekstil işçisi anne Pervin Kesikbaş ile babanın işte olduğu bir sırada yaşandığı, annenin akşam saatlerinde çocuklarına ulaşamayınca akrabalarından yardım istediği ve çocukların baygın halde bulunduğu belirtildi.

Olay sonrası polis ve itfaiye ekipleri, evdeki soba ve borularında inceleme yaptı. Soba borularının ısınmayı sağlamak için odadan odaya uzatıldığı görüldü.

SENA’NIN ÇİZDİĞİ AİLE RESMİ

Bu arada, hastanede tedavisi devam eden 8 yaşındaki Sena’nın çizdiği bir resim dikkatlerden kaçmadı. 8 Kasım 2019’da çizilen ve saat olarak 22.00 yazan resimde annesini, babasını ve kendisi ile iki ablasını resmeden Sena, “ailemiz” notunu düşmüş.