Jandarmanın bastığı ev kayıp eşya deposu gibi çıktı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Jandarmanın bastığı ev kayıp eşya deposu...

Jandarmanın bastığı ev kayıp eşya deposu gibi çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Aralık 2018 Perşembe - 09:41Güncelleme: 6 Aralık 2018 Perşembe - 10:04
Jandarmanın bastığı ev kayıp eşya deposu gibi çıktı

Denizli’nin Çivril ilçesinde, hırsızlık olayıyla ilgili basılan ev kayıp eşya deposu gibi çıktı. Evde jeneratörden matkaba üç kamyon eşya ve dört ton mazot ele geçirildi.

Çivril’de mazot, beyaz eşya, motosiklet, Akü ve jeneratör çalan hırsız yakalandı. Zanlının evinde yapılan aramada gelinlikten matkaba, çalıntı olduğu tespit edilen üç kamyon eşya ele geçirildi.

Çivril’de bir karayolu şantiyesinden 7 ton mazot çalınması olayını araştıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Irgıllı Mahallesi’nde ikamet eden H.T.’yi (35) takibe aldı. Mahkeme kararıyla da evine baskın düzenlendi.

Yapılan aramada dört ton mazot ile çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda motosiklet, 17 av tüfeği, spiral, matkap, gelinlik, çelik kasa, Jeneratör, beyaz eşya, çok sayıda akü, 35 bin lira nakit para ve 40 senet bulundu.

Evden çıkan malzemeler üç kamyonla yedi emin deposuna götürürken, H.T.nin daha önce hırsızlıktan sabıkasının olduğu ve bu operasyonla Çivril’de meydana gelen birçok hırsızlık olayının aydınlatıldığı ifade edildi.

Gözaltına alınan H.T., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi