Denizli’nin konuştuğu olayla ilgili İstanbul’da 1 kişi gözaltına alındı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli’nin konuştuğu olayla ilgili İstanbul’da 1...

Denizli’nin konuştuğu olayla ilgili İstanbul’da 1 kişi gözaltına alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ocak 2019 Pazartesi - 16:01Güncelleme: 14 Ocak 2019 Pazartesi - 16:10
Denizli’nin konuştuğu olayla ilgili İstanbul’da 1 kişi gözaltına alındı

Denizli’de gündem yaratan ‘benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ paylaşımıyla ilgili soruşturma kapsamında, sosyal medyadan sahte hesapla bu paylaşımı yaptığı iddia edilen kişi İstanbul’da gözaltına alındı.

Bir masaj salonunda çalışan S.N. adına sosyal medyadan yapılan ‘benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ paylaşımı iki gündür konuşulmaya devam ederken, olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün gözaltına alınıp sorgulanan S.N.’nin paylaşımın kendisi adına açılan sahte hesaptan yapıldığını, bunu da eski erkek arkadaşının yaptığını iddia etmesi üzerine ismini verdiği M.O.’ya İstanbul’da ulaşıldı.

Polis tarafından yakalanan M.O.’nun, S.N. tarafından terk edilmesi üzerine intikam almak için böyle bir yola başvurduğu belirlendi.

S.N.’nin herhangi bir hastalığının olmadığı ifade edilirken, M.O. da ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

OLAY

Sosyal medyada S.N. adıya ‘benimle yatan bütün erkekler gidin tedavi olun’ paylaşımı yapılmış, bir anda gündeme oturan bu olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ve Ahlak Masası ekipleri devreye girmiş, gözaltına alınan S.N. böyle bir paylaşımda bulunmadığını, bunu eski erkek arkadaşının yaptığını öne sürmüştü.