Toprağa gömülü cesetle ilgili 5 kişi tutuklandı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Toprağa gömülü cesetle ilgili 5 kişi...

Toprağa gömülü cesetle ilgili 5 kişi tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2019 Cuma - 19:18Güncelleme: 8 Kasım 2019 Cuma - 19:18
Toprağa gömülü cesetle ilgili 5 kişi tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, eylül ayından bu yana kayıp olarak aranırken toprağa gömülü olarak bulunan Oktay Bayram cinayetiyle ilgili akşam saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklandı.

İlçenin Korucuk Mahallesi’ndeki bir eğlence mekanının bahçesinde toprağa gömülü olarak cesedi bulunan Oktay Bayram cinayetiyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, öldürülen Oktay Bayram ile aralarında husumet olduğu belirlenen ve Korucuk Mahallesi'nde gece kulübü işleten İsmail A., oğlu Ali A. Oğuzhan S, Ramazan Ş, Bekir T, Aziz B. ve Sabahattin B. gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İsmail A, Ali A, Oğuzhan S, Ramazan Ş. ve Bekir T, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Aziz B. ve Sabahattin B. adli kontrolle serbest bırakıldı.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Bu arada, Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Oktay Bayram'ın babasının, oğlunun 26 Eylül'de saat 04.00 sıralarında evden ayrıldığını, kendisinden o saatten beri alınamadığını söylediği belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Araştırmalarda alınan yazılı beyanlar doğrultusunda kayıp Oktay Bayram'ın şüphelilerce zorla araca bindirilerek kendilerine ait iş yerine götürüldüğü, aralarında çıkan münakaşa sırasında tabanca ile öldürüldüğü ve cesedinin ise iş yerinin yanında bulunan toprak alana gömüldüğü tespit edilmiştir. Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince, ilgili savcının gözetiminde 6 ve 8 Kasım tarihlerinde yapılan kazı çalışmalarında kayıp Bayram'ın gömülü vaziyette cesedine ulaşılmıştır."

• Öldürdüğü adamı gömdüğü yeri cezaevinde itiraf etti

OLAY

Eylül ayında kaybolan 40 yaşındaki Oktay Bayram’ın öldürülmesi olayı, cinayetle ilgili tutuklu olan İsmail A.’nın cezaevindeki itirafı üzerine Korucuk Mahallesi’ndeki eğlence mekanının bahçesinde kazı yapılmış, ve kayıp olduğu bildirilen kişinin cesedi bulunmuştu.

DENİZLİ (AA)