Toprağa gömülü halde uyuşturucu bulundu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Toprağa gömülü halde uyuşturucu bulundu

Toprağa gömülü halde uyuşturucu bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2019 Cuma - 17:42Güncelleme: 12 Temmuz 2019 Cuma - 20:58
Toprağa gömülü halde uyuşturucu bulundu

Denizli’de polisin düzenlediği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon neticesinde 5 kişi tutuklandı.

İl dışından getirdikleri uyuşturucu maddeyi sattıkları belirlenen bir şebekeyi takibe alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu maddelerin parçalara bölünerek depolandığı yerler ile satış yapılan noktaları belirledi.

Ekipler, 10 Temmuz Çarşamba günü il genelinde 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda H.K., Y.G., V.B., O.E. gözaltına alındı.

 

UYUŞTURUCU TOPRAĞA GÖMÜLÜ BULUNDU

H.K.’nın getirdiği uyuşturucu maddenin V.B. tarafından hurdalık olarak kullanılan bahçeye gömüldüğü bilgisi üzerine söz konusu alanda yapılan çalışmada toprağa gömülü vaziyette metamfetamin bulundu.

Y.B. isimli bir kadın şüphelinin evinde ise paketlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda toplam 149 gram metamfetamin, 66 adet tabanca fişeği ve bir adet hassas teraziye el konuldu.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Şebekeye uyuşturucu madde kullanıcılarını yönlendirdiği belirlenen E.K.'nin halen cezaevinde bulunduğu bildirildi.