Kayıp olarak aranan emekli öğretmenin cesedi barajda bulundu – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Kayıp olarak aranan emekli öğretmenin cesedi...

Kayıp olarak aranan emekli öğretmenin cesedi barajda bulundu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2020 Pazar - 15:12Güncelleme: 24 Mayıs 2020 Pazar - 15:37
Kayıp olarak aranan emekli öğretmenin cesedi barajda bulundu

Denizli’nin Güney ilçesinde 7 gün önce kaybolan ve günlerdir aranan 57 yaşındaki emekli öğretmen Arif Çağlar’ın cansız bedenine ulaşıldı. İntihar notu bırakan ve aracın Adıgüzel barajı yakınlarında terk eden Çağlar’ın cesedi tesadüfen baraj gölünden geçen bir itfaiye eri tarafından fark edildi.

Güney ilçesinde yaşayan ve 7 gün önce evinden çıktıktan sonra haber alınamayan Arif Çağlar için yakınları kayıp başvurusunda bulunmuş, aracını Adıgüzel Barajı yakınlarında terk ederek, bir de intihar notu bırakan emekli öğretmen için arama kurtarma çalışması yapılmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD ve İHH ekiplerinin baraj gölü ile karada yaptığı çalışmaların sonuçsuz kalması üzerine, aramalara son verilmişti.

•Kayıp kişinin aracı baraj gölünün yakınında bulundu

•Kayıp emekli öğretmen intihar notu bırakmış

Bugün ise Güney ilçesinde görev yapan itfaiye eri Fevzi Ekici, baraj çevresindeki geçerken su üstünde bir ceset olduğunu fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri cesedi kıyıya çıkardı. Yapılan incelemelerde cesedin 1 hafta önce kaybolan Arif Çağlar’a ait olduğu belirlendi.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ederken, incelemelerin ardından Çağlar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi morguna götürülecek.

DENİZLİ (İHA)