İçinde çocukların olduğu araç motosiklete çarptı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. İçinde çocukların olduğu araç motosiklete çarptı

İçinde çocukların olduğu araç motosiklete çarptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Eylül 2019 Cuma - 14:31Güncelleme: 13 Eylül 2019 Cuma - 14:32
İçinde çocukların olduğu araç motosiklete çarptı

Denizli’de ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Pamukkale ilçesi Fesleğen Mahallesi’nde meydana geldi. 20 MA 143 plakalı ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Behruz Zeyraldını yönetimindeki 20 GD 440 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet Kamil Işık isimli vatandaşa ait park halindeki 42 BAY 67 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Zeyraldını, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

"ARACIN İÇİNDE 5-6 ÇOCUK VARDI”

Park halindeki aracına çarpılan Kamil Işık, “Aracım burada park halindeydi. İranlıların kullandığı ticari araba kontrolsüz çıktı. Gelen yabancı uyruklu arkadaş onu göremeyince bir çarpışma oldu. Haliyle motor sürücüsü yere düştü. Yaralıya hemen ambulans çağırdık. Ticari arabanın içinde belki 5-6 çocuk var. Aracın içine girdim, emniyet kemeri yok. Sadece seyyar bir oturak yapmışlar onlara da bir şey olabilirdi” dedi.

Öte yandan, yaşanan trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çarpışmanın etkisi ile savrulan motosikletin park halindeki araca çarpması ve sonrasında yaşanan kargaşa görülüyor.

DENİZLİ (İHA)