Belediye personeline silahlı saldırı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Belediye personeline silahlı saldırı

Belediye personeline silahlı saldırı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 16:31Güncelleme: 28 Ağustos 2019 Çarşamba - 16:31
Belediye personeline silahlı saldırı

Denizli’nin Honaz ilçesinde, belediye personeli uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Olay, dün akşam meydana geldi. Üzüm bağında sulama yapan Honaz Belediyesi personeli Güven Acar, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin tüfekle açtığı ateş sonucu yaralandı.

Olay sonrası ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Acar, hemen ameliyata alındı. Ameliyatla Acar’ın bir böbreği alınırken, kaburgasında da kırık oluştuğu bildirildi.

KEPENEK’TEN AÇIKLAMA

Öte yandan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Belediye personelimiz, değerli çalışma arkadaşım Güven Acar'a karşı yapılan silahli saldırıyı nefretle kınıyorum. Güven kardeşim başarılı bir ameliyat geçirdi ve şu anda hastane süreci devam ediyor. Bu saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin bir an önce bulunması noktasında herkesi göreve davet ediyorum. Bu sürecin her aşamasını yakından takip edeceğimizi de herkesin bilmesini istiyorum. Sebebi ne olursa olsun şiddetle bir yere varılamayacağını herkes anlamalı” açıklamasını yaptı.