Alkollü kadın sürücü polis kovalamasıyla yakalandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Alkollü kadın sürücü polis kovalamasıyla yakalandı

Alkollü kadın sürücü polis kovalamasıyla yakalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mayıs 2020 Salı - 11:26Güncelleme: 22 Mayıs 2020 Cuma - 19:36
Alkollü kadın sürücü polis kovalamasıyla yakalandı

Denizli’de polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, polis kovalamacası sonrası yakalandı. Alkollü olduğu ortaya çıkan ve yakalandığında çılgına dönen kadın sürücü hırsını polis ve gazetecilerden çıkardı.

Olay, Pamukkale ilçesinin Pelitlibağ Mahallesi’nde meydana geldi. Polis ekipleri, uygulama yaptığı denetim noktasında 20 EY 156 plakalı otomobili kontrol amaçlı durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Arkasına çok sayıda polis ekibini takarak kaçan sürücüyü ekipler, 1117 sokak üzerinde durdurabildi.

Araçtan inen ve isminin Ö.E.Y., (30) olduğu öğrenilen kadın sürücü yakalanmasına öfkelenerek hırsını polis ve gazetecilerden çıkarmaya başladı. Polis ekiplerine alkol testini yaptırmamakta direten sürücü, görüntü çeken İHA ekibini fark edince adeta kendini kaybetti. İHA kameramanına tekme atıp, küfürler etmeye başlayan Ö.E.Y.’yi polis güçlükle sakinleştirebildi. Ardından alkol testi yapılan kadın 1,46 promil alkollü olduğu tespit edildi.

8 BİN 887 TL PARA CEZASI KESİLDİ

Bu arada, kadın sürücünün ehliyetine birkaç ay önce alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu ortaya çıktı. Dün de aynı şekilde yakalanan ve ehliyetine 5 yıl süre ile el konulan Ö.E.Y.’ye toplamda 8 bin 887 TL para cezası kesildi.

Polise mukavemet ve hakaretten dolayı gözaltına alınan Ö.E.Y. emniyete götürülürken, kullandığı araç çekici ile otoparka götürüldü.

DENİZLİ (İHA)