3 çocuk annesi kadın cinayetten tutuklandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 3 çocuk annesi kadın cinayetten tutuklandı

3 çocuk annesi kadın cinayetten tutuklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2019 Cumartesi - 04:15Güncelleme: 18 Mayıs 2019 Cumartesi - 04:16
3 çocuk annesi kadın cinayetten tutuklandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartışma sonrası erkek arkadaşını bıçaklayarak öldüren 3 çocuk annesi kadın tutuklandı.

İlçenin Değirmenönü Mahallesi’nde, daha önce koruma kararı aldırdığı eski erkek arkadaşını tartışma sonrası göğsünden bıçaklayarak öldüren 3 çocuk annesi 38 yaşındaki G.K., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Öte yandan, eski erkek arkadaşını öldürdüğü öne sürülen G.K'nin olaydan 1 gün önce Denizli'de uydudan yayın yapan DRT kanalına mağdur olduğuna dair bir röportaj verdiği ortaya çıktı.

Daha önce sürekli izlendiğini, tehdit edildiğini belirterek şikayetçi olan G.K'nin, aldırdığı koruma kararının ardından yine tehdit edilmesi üzerine şikayetinden vazgeçirildiği, Aydın Ergül'ün dün akşam G.K'nin evine zorla girdiği ve polise ihbarda bulunulmasının ardından, evden ayrıldığı ileri sürüldü.

-OLAY-

Güzellik merkezinde çalışan ve daha önce eşinden boşanan G.K. (38), Değirmenönü Mahallesi'nde sabah işe gitmek üzereyken eve gelen ayrıldığı erkek arkadaşı Aydın Ergül’ü (35) tartışma sonrasında bıçaklamış, hastaneye kaldırılan Ergül kurtarılamamıştı.

DENİZLİ (AA)