Denizli emniyetinde terfi heyecanı yaşandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli emniyetinde terfi heyecanı yaşandı

Denizli emniyetinde terfi heyecanı yaşandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ağustos 2019 Salı - 17:01Güncelleme: 6 Ağustos 2019 Salı - 19:20
Denizli emniyetinde terfi heyecanı yaşandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan farklı kademelerdeki 23 personel, Yüksek Değerlendirme Kurulu’nun 2019/1 sayılı kararıyla bir üst rütbeye terfi etti. Terfi alanlar için Polisevi’nde tören düzenlendi.

Polisevi'nde düzenlenen rütbe terfi törenine Vali Hasan Karahan,  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, müdür yardımcıları, üst rütbeye yükselen personel ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Vali Karahan, "Bugün burada mutlu bir anı paylaşıyoruz. Zira terfiler meslek hayatımızda bizleri motive eden, çalışma aşkımızı perçinleyen imkânlardır. Burada önemli olan bu terfilerin Emniyet Teşkilatı tarafından sağlıklı ve hakkaniyetli bir şekilde yürütüldüğünü görmektir. Nitekim 2 yılı aşkın birlikte görev yapmamıza rağmen başımızı öne eğdirecek bir olay ile karşılaşmadık, Kurum müdürlerimiz ve personelimiz ile uyumlu ve ahenkli bir çalışma ortamı sağladık bunun bir neticesi olarak Denizli’mizde huzur ve güven ortamını birlikte inşa ettik. Görevlerinizde zorluklarla karşılaştığınızı biliyoruz nitekim bu bakımdan polislik mesleğinin bir aile mesleği olduğunun da farkındayız. Sizleri ve değerli ailelerinizi de tebrik ediyorum. Görev yeriniz neresi olursa olsun esas olanın gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğu unutmamanızı istiyorum” dedi.

“ESAS OLAN O RÜTBENİN HAKKINI VEREBİLMEKTİR”

İl Emniyet Müdürü Demir ise, “Emniyet Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin iç güvenliğinin temel direğidir. Bizler, bunu 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sürecinde gösterdik. Bizler, bu şanlı bayrağın dalgalanmasında katkımızı her zaman sürdüreceğiz. Bunun içinde hiçbir zaman, tereddüt dahi etmeksizin bedel ödemekten de kaçınmayacağız. Disiplinle yaşayan bir mesleğin mensupları olarak rütbe terfileri yaşamlarımızın önemli noktalarından birisidir. Terfi almak elbette önemlidir. Ancak esas olan o rütbenin terfinin hakkını verebilmektir. Çözüm odaklı olmak, yasaların belirlediği kıstaslar ölçüsünde kamu yararına, vatandaş lehine karar alabilmektir” ifadelerini kullandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğünde 3. sınıf emniyet müdürü rütbesinde görev yapmakta olan 5 personel bir üst rütbe olan 2. sınıf emniyet müdürlüğüne,4. sınıf emniyet müdürü rütbesinde görev yapmakta olan 2 personel 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, emniyet amiri rütbesinde görev yapmakta olan 2 personel 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, komiser yardımcısı rütbesinde görev yapmakta olan 2 personel komiserliğe, kıdemli başpolis memuru rütbesinde görev yapmakta olan 8 personel komiser yardımcılığına, başpolis memuru rütbesinde görev yapmakta olan 4 personel de bir üst rütbe olan komiser yardımcılığına yükseldi.