Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından cinayetle ilgili açıklama yapıldı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından cinayetle ilgili açıklama...

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından cinayetle ilgili açıklama yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2019 Salı - 11:00Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı - 11:01
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından cinayetle ilgili açıklama yapıldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, bir kişinin öldürülmesi ve köpek çiftliğinde gömülmek istenirken 3 kişinin yakalanması olayıyla ilgili açıklama yapıldı.

Başsavcılığın açıklamasında, “02 Aralık 2019 günü alınan bir ihbar ile Denizli ili Pamukkale ilçesi Zümrüt Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerindeki bir evde bir şahsın öldürüldüğü, bu şahsın cesedinin halıya sarılı vaziyette söz konusu yerde bulunduğu, şüphelilerin gelerek bu cesedi alıp gömecekleri öğrenilmiştir. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince belirlenen yerde tedbir alınarak beklenmiş ve olay yerine söz konusu cesedi gömmek üzere H.D. isimli kişinin gelmiş olduğu tespit edilmiştir. Bu kişi polis ekiplerince yakalanmıştır. Olay mahallinde yapılan araştırmada ölen şahsın Sercan Yıldırım isimli kişi olduğu ve ilk incelemede ateşli silah ile öldürüldüğü görülmüştür” denildi.

CİNAYET MAHALLİNDE BULUNANLAR

Açıklamada, olay mahallinde bulunanlarla ilgili de “Olay yerinde 4 tabanca, 1 tüfek, bıçak, kılıç, pek çok mermi kovanı ile silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanların bulunduğu görülmüştür” bilgisi verildi.

•Öldürüldü, şüpheliler cesedi gömmek isterken yakalandı

GÖZALTINDA 3 KİŞİ VAR

Başsavcılık açıklamasında, olayla ilgili 3 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, 1 kişinin ise aranmasına devam edildiği, Sercan Yıldırım’ın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucunda belirleneceği ve cinayetle ilgili soruşturmanın devam ettiği de belirtildi.