Yukatel’den Denizlispor’a 200 bin avroluk forma reklamı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Yukatel’den Denizlispor’a 200 bin avroluk forma...

Yukatel’den Denizlispor’a 200 bin avroluk forma reklamı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2019 Cuma - 15:24Güncelleme: 12 Temmuz 2019 Cuma - 15:24
Yukatel’den Denizlispor’a 200 bin avroluk forma reklamı

Süper Lig’de maddi krizler yaşamadan bir sezon geçirmek isteyen Denizlispor’a Yukatel firmasından bir destek daha geldi. Yukatel, 5 milyon avroluk sponsorluk anlaşmasının ardından, bu kez 200 bin avroluk forma reklamına imza attı.

Futbol Kulüplerinin mali açıdan zor günler yaşadığı bir dönemde yaptığı projeler ve sponsorluk anlaşmaları ile dikkat çeken Yukatel Denizlispor, Almanya merkezli Yukatel firması ile yaptığı 5 yıllık sponsorluk anlaşmasının ardından forma reklamı konusunda da anlaşmaya vardı. Bir yıllık olarak yapılan anlaşma karşılığında yeşil-siyahlı kulüp, Yukatel firmasından 200 bin avro alacak.

Anlaşmanın ardından Kulüp Başkanı Ali Çetin, Yukatel firması sahibi Yusuf Karataş’a teşekkür etti. Yusuf Karataş’ın bir Denizlili olarak takıma sahip çıktığını belirten Çetin, “Biliyorsunuz Türk futbol kulüpleri mali açıdan zor bir dönemden geçiyor. Geçen gün Federasyon Başkanımız ve Kulüpler Birliği başkanımız yaptıkları ortak basın açıklamasında da bu konuya değindiler. Bu darboğazı ancak sponsorluk ve reklam anlaşmaları ile aşabiliriz. Yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz, nasıl bir proje yapalım da daha çok gelir sağlayalım diye. Bu noktada bize Yusuf Karataş kardeşimizin önemli bir katkısı oldu. Sağolsun, isim sponsorumuz olarak destek verdi. Kendisi de aslen Bekillili, Denizli’nin çocuğu. Almanya’da yaşıyor. İyi bir iş adamı. Bildiğiniz gibi Mayıs ayında kendisi ile bir sözleşme imzalamış formamızın ön, kol, şort ve isim hakkı karşılığında bir anlaşmaya varmıştık. Kendilerinden forma sırtına da sponsor olmalarını rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı ve 1 yıl süreli 200 avro karşılığında anlaşmaya vardık” dedi.

Yeşil-Siyahlı Kulüp, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Denizlispor olarak anılacak. Kulüp formasının ön ve arka yüzünde Yukatel logosu, kolda Routecontrol, şortta Konforist Yukatel alt markalarının reklamları yer alacak.