Yücel İldiz’den Giray Bulak’a cevap – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Yücel İldiz’den Giray Bulak’a cevap

Yücel İldiz’den Giray Bulak’a cevap

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ocak 2019 Perşembe - 15:29Güncelleme: 10 Ocak 2019 Perşembe - 22:20
Yücel İldiz’den Giray Bulak’a cevap

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın, Oğuz Yılmaz transferiyle ilgili “Etik değerleri korumak lazım” sözlerine Denizlispor Teknik Direktörü Yücel ildiz’den “Biz etik kuralları biliriz, hiçbir kulübü zor durumda bırakmayız” yanıtı geldi.

Denizlispor’un devre arası transferlerinden olan Oğuz Yılmaz ile ilgili yeşil-siyahlı ekibe yönelik “Problem dışarıdan kaynaklanıyor. Etik değerleri korumak lazım” açıklamasında bulunan Balıkesirspor Teknik Direktör Giray Bulak’a yanıt Denizlispor Tenkik Direktörü Yücel İldiz’den geldi.

İldiz, Giray Bulak’ın yaptığı açıklamaları hayretle dinlediğini belirterek, “Oyuncu kampımıza geldiğinde kulübü ile mukavelesini feshetmiş ve takımı ile helalleştiğini söylemiştir. Ben oyuncuya tekrar tekrar sordum, kendisi Giray Bulak ile helalleştiğini açık ve net olarak yineledi. Biz etik kuralları biliriz, hiçbir kulübü zor durumda bırakmayız. Kulübümüz, Oğuz transferinde oyuncunun mukavelesi fesih olduğu anda devreye girmiş ve transfer o şekilde gerçekleşmiştir. Tekrar söylüyorum Giray kardeşimizdir, severim ama sanırım olaylar kendisine yanlış aksettiriliyor. Etik değerlere her zaman dikkat etmişimdir, bu meslek hayatım boyunca bu şekilde devam edecektir" diye konuştu.