Protokol tribününde arbede – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Protokol tribününde arbede

Protokol tribününde arbede

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2018 Pazar - 21:38Güncelleme: 1 Nisan 2018 Pazar - 21:47
Protokol tribününde arbede

Denizlispor-Ankaragücü maçında saha içi kadar, protokol tribünü de karıştı. Çıkan kavga nedeniyle protokol tribününde arbede yaşandı ve yeşil-siyahlı kulübün başkan yardımcısı Taner Atilla yaralandı.

Biri can derdinde, diğeri şampiyonluk peşinde 2 takımı karşı karşıya getiren maç gergin başladı. Gerginlik sadece sahada değil, protokol tribününde de vardı. Denizlispor lehine verilen penaltı, başkent takımının futbolcu ve yöneticilerinin sert tepkilerine neden oldu.

Gerginliği giderek tırmandıran sarı-lacivertli takımda, Alihan Kubas’ın Mehmet Akyüz’e yaptığı sert hareket nedeniyle 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalması, Ankaragücü yöneticilerini çılgına çevirdi. Öfkelerini de Denizlisporlu yöneticilerden çıkardı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in de karıştı bildirilen kavgada, tekmeler ve koltuklar havada uçuştu, Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla yaralandı. Atilla, hastaneye kaldırılırken, yeşil-siyahlı kulübün bir görevlisinin de bileği kırıldı.

Protokol tribündeki kavga araya giren güvenlik güçleri tarafından sona erdirildi. Karşılaşmanın ikinci yarısı da protokol tribününde alınan yoğun güvenlik önlemleriyle önlendi.

Bu arada hastanede tedavisi tamamlanan Taner Atilla ile birlikte Yasin Özipek ve Hasan Önder, Polis Merkezine giderek, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve protokol tribününde yer alan diğer yöneticiler hakkında şikayette bulundu.