Okan Buruk: Teknik direktörlük ekip işi – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Okan Buruk: Teknik direktörlük ekip işi

Okan Buruk: Teknik direktörlük ekip işi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2018 Perşembe - 12:30Güncelleme: 3 Mayıs 2018 Perşembe - 12:30
Okan Buruk: Teknik direktörlük ekip işi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Spor Bilimleri Etkinlikleri’ PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış töreni ve ardından Okan Buruk ile yapılan söyleşi ile başladı.

Törenin açılış konuşmalarını PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi ve IV. Spor Bilimleri Etkinlikleri Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Gökçe Erturan İlker, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa yaptı. Konuşmaların ardından Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu’nun katkıları ile PAÜ Rekreasyon Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Cardio Drum gösterisi ile açılış programı sona erdi.

Gösteri sonrasında Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Utku Alemdaroğlu’nun moderatörlüğünde, Akhisarspor’un Teknik Direktörü Okan Buruk ile yapılan söyleşi oldu. Öğrencilerle futbol kariyerinden çeşitli anekdotlar paylaşan Buruk, futbol kariyerinden teknik direktörlüğe geçişin zor bir süreç olduğunu, teknik direktörlüğün de futbol oyununda olduğu gibi bir ekip işi olduğunu ve daha fazla sorumluluk gerektirdiğini ifade etti.

Teknik yardımcılar, analizci, kondisyoner, mentörden oluşan yedi kişilik geniş bir teknik ekiple çalıştıklarını anlatan Buruk, öğrencilere günümüzde iş bulmanın zor olduğunu, bu neden yapılan işin en iyisini yapmak gerektiğini söyledi. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Akhisarspor Teknik
Direktörü Okan Buruk’a, söyleşinin sonunda günün anısına plaket ve hediye takdim edildi.