Merkezefendi Basket’te Jordan imzayı attı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Merkezefendi Basket’te Jordan imzayı attı

Merkezefendi Basket’te Jordan imzayı attı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2019 Perşembe - 15:46Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe - 15:46
Merkezefendi Basket’te Jordan imzayı attı

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket’te, yeni transfer Jerome Jordan, sağlık kontrolünün ardından imzayı attı.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Mamak Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı. Yarın (cuma) saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Mamak Belediyesi’ni PAÜ Arena’da konuk edecek temsilcimizde eksik bulunmuyor. İki haftadan bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Yazıcıoğlu’nun oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Dün antrenman sonrası basketbolcularla bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, oyunculara yanında getirdiği baklavayı ikram etti. Kendilerinden galibiyet sözü aldı.

Baş antrenör Şahin Ateşdağlı ise, iki haftadan bu yana şanssız mağlubiyetler aldıklarını söyleyerek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Öte yandan dün Türkiye’ye gelerek önce sağlık kontrolünden geçen, ardından yapılan son antrenmana katılan NBA patentli Jerome Jordan’la resmi sözleşme imzalandı. İmza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Zafer Gökşin ve yönetim kurulu üyesi Coşkun Kaya katıldı.