Ligin gölcüsü Denizlispor en az gol yiyen Altınordu’yu konuk edecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Ligin gölcüsü Denizlispor en az gol...

Ligin gölcüsü Denizlispor en az gol yiyen Altınordu’yu konuk edecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2019 Perşembe - 15:47Güncelleme: 7 Şubat 2019 Perşembe - 22:32
Ligin gölcüsü Denizlispor en az gol yiyen Altınordu’yu konuk edecek

Spor Toto 1. Lig’in en golcü takımı lider Denizlispor, play off iddiasını sürdüren ve ligin en az gol yiyen takımı olan Altınordu ile kendi evinde karşılaşacak. Bu zorlu 90 dakikanın sonucunu, Süper Lig hedefindeki diğer takımlar da merakla bekliyor.

Denizlispor, fikstürün azizliği sonucu üst üste zirveyi zorlayan takımlarla karşılaşıyor. İkinci yarıya deplasmanda Gazişehir Gaziantep maçıyla başlayan yeşil-siyahlılar, ardından Adana Demirspor ve Hatayspor ile karşılaştı. Bu hafta da 14 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan ve 35 puanla 6. sırada bulunan Altınordu ile zorlu bir maça çıkacak. Denizlispor’un hedefi İzmir temsilcisini puansız evine göndermek ve ilk yarıdaki 4-0’lık yenilginin rövanşını almak.

BİR GOLCÜ, DİĞER AZ GOL YİYEN

Bu karşılaşmaya çıkacak iki takım ilginç bir istatistiğe sahip. Rakip fileleri 36 kez havalandıran Horozlar, Spor Toto 1. Lig’in en golcü takımı. Altınordu ise kalesinde gördüğü 12 golle Hatayspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı. Sporsever, bu ilginç özelliğe sahip iki takımın mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyor.

MAÇIN HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU

Atatürk Stadı’nda 10 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılıklarını Seyfettin Ünal, Hasan Hüseyin Tetik yapacak.