Erginer: Böyle bir maç beklemiyordum – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Erginer: Böyle bir maç beklemiyordum

Erginer: Böyle bir maç beklemiyordum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ekim 2017 Pazartesi - 18:42Güncelleme: 30 Ekim 2017 Pazartesi - 18:42
Erginer: Böyle bir maç beklemiyordum

TFF 1. Lig'de üst üste Gazişehir Gaziantep, Grandmedical Manisaspor ve Adana Demirspor maçlarından 7 puan toplayıp düşme potasından kurtulan Denizlispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 4-1 yenilip yeniden ateş hattına girdi.

Deplasmanda öne geçmesine rağmen rakibine farklı boyun eğen yeşil-siyahlılarda teknik direktör Reha Erginer, çok kötü futbol oynadıklarını söyledi. Karşılaşmanın hiçbir bölümünde sergilenen performanstan memnun kalmadığını anlatan Erginer, "Önde olduğumuz zaman dahi takımdan memnun kalmadım. Kötü futbol kötü bir skorla bitti" dedi.

BŞB Erzurumspor müsabakasının 6 puanlık maç olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "En kötü berabere dönebilirdik. Böyle bir maç beklemiyordum. Ne hücumda ne savunmada etkili olamadık" diye konuştu.

Başkan Mustafa Üstek ise alınan yenilginin ardından futbolcuları uyardı. Kaleci Asil Kaan'ın dışında takımı tanıyamadığını söyleyen Üstek, "Kötü bir futbol oynadık. Maçı isteyen ve hak eden taraf Erzurumspor oldu. Ömer ve Sankoh'un eksikliği takımda hissedildi ancak bize yakışan futbol bu değildi. Herkesin bir kez daha düşünerek Altınordu maçına odaklanması gerekiyor" yorumunu yaptı.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)