Deveciler: Bandırma’yı yenip çıkışa geçeceğiz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Deveciler: Bandırma’yı yenip çıkışa geçeceğiz

Deveciler: Bandırma’yı yenip çıkışa geçeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Kasım 2019 Çarşamba - 12:19Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba - 12:19
Deveciler: Bandırma’yı yenip çıkışa geçeceğiz

Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, bu hafta deplasmanda oynayacakları Bandırma Kırmızı maçını kazanıp yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.

Merkezefendi Belediyesi Basket Başkanı Veli Deveciler, kendi evlerinde oynadıkları Mamak Belediyespor karşısında şansız bir yenilgi aldıklarını, bunun telafisi için pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırma maçında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.

Ligin çok uzun bir maraton olduğunu ve en kısa zamanda toparlanacaklarını belirten Deveciler, “Takım elinden gelen her şeyi yapıyor. Mamak Belediye mağlubiyetini artık geride bıraktık. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bandırma Kırmızı maçını kazanarak taraftarımıza kendimizi affettireceğiz ve çıkışa geçeceğiz” dedi.

Zaman zaman bu tip kayıpların yaşanabileceğini kaydeden Deveciler, “Bizim iyi bir takımım var. Takımımdaki oyuncularım iyi niyetinden şüphem asla yok. Ligde aldığımız üst üstte mağlubiyetlerden gereken dersimizi çıkardık. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bandırma Kırmızı maçını kazanarak tekrardan çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.