Denizlispor’un Rodallega ısrarı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’un Rodallega ısrarı

Denizlispor’un Rodallega ısrarı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Haziran 2019 Cuma - 23:08Güncelleme: 22 Haziran 2019 Cumartesi - 23:03
Denizlispor’un Rodallega ısrarı

Süper Lig kadrosunu oluşturmaya çalışan Denizlispor, golcü problemini Trabzonspor’un başarılı forveti Hugo Rodallega ile çözmek istiyor. Bu konuda görüşmeler sürerken, kulüpte kalmasını isteyen Karadeniz ekibinin yanı sıra iki Süper Lig ekibi daha golcü futbolcunun peşine düştü.

Denizlispor, teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda ve bütçesine uygun futbolcularla kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, gol yolunda ısrarla Trabzonspor ile sözleşmesi biten Kolombiyalı santrafor Hugo Rodallega’yı kadrosuna katmasının çabasında.

Trabzonspor’un kalmasını istediği golcüye Denizlispor’un dışında Süper Lig takımları Göztepe ve Gaziantep Gazişehir de talip. Bu da futbolcunun maliyetini artıran unsurların başında geliyor. Denizlispor yönetimi, her şeye rağmen bu futbolcuyu takıma kazandırmanın peşinde. Hatta ön protokol imzalandığı da iddialar arasında.

Denizlispor’un kadrosuna katmaya çalıştığı 33 yaşındaki Hugo Rodallega, daha önce Deportivo Cali, Wigan, Fulhan ve Akhisar’da forma giydi. 2017’den bu yana da Trabzonspor’da oynayan Rodallega, geride kalan sezonda 33 maçta oynayıp 15 gol attı, 3 asist yaptı.