Denizlispor’dan 1.500 TL’ye şampiyonluk kupası – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’dan 1.500 TL’ye şampiyonluk kupası

Denizlispor’dan 1.500 TL’ye şampiyonluk kupası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Temmuz 2019 Perşembe - 13:33Güncelleme: 11 Temmuz 2019 Perşembe - 13:41
Denizlispor’dan 1.500 TL’ye şampiyonluk kupası

Yukatel Denizlispor, gelir sağlamak amacıyla şampiyonluk kupasının minyatürünü yaptırarak satışa sundu. Bin 500 tane yaptırılan kupalar, bin 500 liradan satışa sunuldu.


Spor Toto Süper Lig’e şampiyon olarak geri dönen Yukatel Denizlispor, sezon öncesi kadro hazırlıklarının yanı sıra, ligin güçlü takımlarından olabilmek için mali çalışmalarına da devam ediyor. Bütçeye katkı sağlamak için projeler geliştiren kulüp yönetimi, bunlardan birisi olarak şampiyonluk kupası satışlarını devreye soktu. İlk kupa satışını Kulüp Başkanı Ali Çetin, Ave Proje Taahhüt Yapı İnşaat A.Ş. yetkilileri Tarık Akhan ve Muzaffer Öktem’e yaptı.

Kulüpler için düzenli gelirler oluşturulması gerektiğini vurgulayan Çetin, “Uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’e çıktık. Lige uygun bir kadro kurma çabası içindeyiz. Süper Lig’de gelirlerimiz artacak ama giderlerimiz de aynı oranda artacak. Tek bir kaynaktan gelen mali destek yeterli değil, bunun için de projeler üretiyoruz. Kulübü borca sokmadan gelir kaynakları sağlamaya çalışıyoruz. Daha önce bildiğiniz gibi çakmak ve bayrak projelerini yürüttük. Önemli oranda da gelir sağladık. Şimdi de minyatür kupa projesine başladık. Spor Toto 1.Lig şampiyonluk kupası ile aynı malzemeden minyatürlerini yaptırdık ve satışına başladık. Yönetim kurulu olarak kendi ilişkilerimizi kullanıyoruz. Bu sayede kulübe gelir sağlamaya çalışıyoruz. İlk gün olmasına rağmen iyi başladı satışlar. Bu projeden de ciddi gelir elde etmeyi planlıyoruz” dedi.

Gümüş ve altın kaplamadan hazırlanan kupaların yüksekliği 26,5 santimetre. Bin 500 tane hazırlanan kupaların her bir bin 500 liradan satılacak.