Denizlispor’da futbolcular antrenmana çıkmadı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da futbolcular antrenmana çıkmadı

Denizlispor’da futbolcular antrenmana çıkmadı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 21:02Güncelleme: 3 Ekim 2018 Çarşamba - 21:02
Denizlispor’da futbolcular antrenmana çıkmadı

Denizlispor’da teknik direktör Osman Özköylü’nün futbolcu alacaklarıyla ilgili açıklamasının ardından beklenenin olması uzun sürmedi. Dünkü açıklamanın ardından futbolcular bugün antrenmana çıkmadı.

Takımın toparlayıcısı, yönetim ile futbolcular arasında köprü kurması gereken teknik direktör Osman Özköylü’nün “Bizim de evde çoluğumuz çocuğumuz var. Onlar evde taş yemiyorlar. Biz evde karga beslemiyoruz. Biz de yaptığımız işin karşılığını almak istiyoruz. Evet, fedakarlık yapabiliriz. Bir ya da iki ay geçer ama daha fazlası olmaz. Herkesin bir beklentisi var. Buna karşılık vermesi gereken de yönetimdir” sözleriyle pimini çektiği bomba 24 saat içinde patladı.

Her şey iyi giderken, takım klasmanda 4’üncü sıraya yerleşmişken ve camia yıllar sonra yeniden Süper Lig hayali kurarken, bir türlü çözülemeyen maddi problem yeşil-siyahlı kulübün başını ağrıtmaya devam ediyor. Tüm bunlara yatıştırıcı olması gereken Özköylü’nün kışkırtıcı üslupla yaklaşım sergilemesi, bahar havasını erken bozdu.

Futbolcular, bu hafta deplasmanda oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle, Özköylü’nün de açıklamasından destek alarak bugün yapılması gereken antrenmanı boykot etti.

Futbolcuların kulüpten alacağının 4 milyon lira dolayında olduğu, yönetimin ise ödeme için kaynak arayışlarını sürdürdüğü bildirildi.