İldiz: Ses getiren bir takım olmak istiyoruz – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. İldiz: Ses getiren bir takım olmak...

İldiz: Ses getiren bir takım olmak istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2019 Perşembe - 01:08Güncelleme: 4 Temmuz 2019 Perşembe - 01:08
İldiz: Ses getiren bir takım olmak istiyoruz

Denizlispor Teknik Direktör Yücel İldiz, Süper Lig'de iyi bir sezon geçirmek ve ses getiren bir takım olmak istediklerini söyledi.

Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmanda açıklamalarda bulunan teknik direktör Yücel İldiz, Denizlispor’un sıkıntılı günlerden aydınlık günlere geldiğini belirtti. İldiz, "Şu dönemi iyi atlatırsak Denizlispor'u güzel günler bekliyor. Temelleri sağlam atmalıyız ve bu dönemi iyi değerlendirmeliyiz. Transferde almamız gereken çok mesafe var. Amacımız ligde kalmak ya da lige tutunmak demiyorum. Denizlispor'un varlığını belli edecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için de kadroyu iyi yapmamız lazım. Transferde çok yol almamız gerekiyor. Eksikliklerimizi kapatıp, ligde ses getiren bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü, 8-9 transfer daha yapmak istediklerini söyleyen İldiz, "İkinci kamp dönemine kadar transferlerimizi büyük ölçüde tamamlarız diye düşünüyorum. En önemlisi Denizlispor'a yakışan bir oyun sahaya koymak istiyoruz. Kaliteli bir oyun ortaya koyabilmek adına kaliteli bir kadro kurmamız gerekiyor. Geçen sezon iyi bir oyun ortaya koyarak şampiyon olduk. Bu sene de çağdaş futbol oynayan Denizlispor'u oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

AFYONKARAHİSAR KAMPINA KATILACAKLAR

Denizli temsilcisi, 2019-2020 sezonunun hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. İldiz yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, koşu ve açma-germe hareketleriyle başladı. Dayanıklılık ve pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, top kapma çalışmaları ve koşuyla tamamlandı.

Yeşil-siyahlı takımın yeni transferleri Tiago Lopes ve Tolgahan Acar idmanda yer alırken, izinli olan Muhammed Kehinde, Hugo Rodallega ve Cristian Sapunaru'nun Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek kampa katılacağı öğrenildi.