Denizlispor Teknik Direktörü İldiz istifa etti mi? – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor Teknik Direktörü İldiz istifa etti...

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz istifa etti mi?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2019 Cumartesi - 12:32Güncelleme: 5 Ekim 2019 Cumartesi - 12:33
Denizlispor Teknik Direktörü İldiz istifa etti mi?

Yukatel denizlispor, Btcturk yeni Malatyaspor maçını “hezimet” dedirten bir smorla kaybetmesinin ardından “Yücel İldiz istifa etti” iddialarıgündeme düştü. Bu konuda görüştüğümüz Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Fırat, “Yönetim kurulu toplanıp değerlendirmeden bir şey söylemek doğru olmaz” açıklamasını yaptı.

Yeşil-siyahlılar, Süper Lig tarihinde en farklı yenilgilerinden birisini dün akşam Malatya deplasmanında aldı. Sahadaki oyun planı ve futbolcuların ortaya koyduğu futbol eleştirilirken, tepkilerin odağındaki isim ise teknik direktör Yücel İldiz oldu. Ligin ilk iki maçında alınan galibiyet ve iki beraberliğin ardından Denizli’de iki maçın kaybedilmesi ve dün akşam alınan farklı Malatyaspor yenilgisi yaşananların tuzu biberi oldu.

Maç sonrası açıklamasında “Hiç böyle dağınık görüntü vermemiştik” açıklamasını yapan teknik direktör İldiz’in, Malatya’da bulunan yöneticilerle görüştüğü ve istifa etmek istediğini söylediği öne sürüldü.

FIRAT: KARARI YÖNETİM VERİR

Bu gelişmeler üzerine görüştüğümüz Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Fırat, “Takım Denizli’ye dönüyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da yolda. Dönüşlerinde yönetim kurulu bu akşam, olmadı yarın toplanır ve gelişmeleri değerlendirir. Şu anda bir şöy söylemek doğru olmaz” dedi.

Yücel İldiz’in istifasıyla ilgili sorumuza da Fırat, “Yönetim kurulu toplanıp değerlendirmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Maçın ardından bazı dedikodular yapılmakta, iddialar ortaya atılmaktadır. Şu anda Yücel Hoca, takımın sözleşmesi devam eden teknik direktörüdür” yanıtını verdi