Denizlispor Fatih Tekke ile anlaştı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor Fatih Tekke ile anlaştı

Denizlispor Fatih Tekke ile anlaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Şubat 2018 Pazartesi - 12:05Güncelleme: 12 Şubat 2018 Pazartesi - 12:05
Denizlispor Fatih Tekke ile anlaştı

Spor-Toto Süper lig’de zor günler yaşayan ve küme düşme potasından bir türlü çıkamayan Denizlispor, takımın başına Fatih tekke’yi getirdi. Tekke ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı açıklandı.

Sezona Yusuf Şimşek ile başlayan, ancak peş peşe gelen başarısız sonuçlar üzerine 7’nci haftada görevine son veren Denizlispor, daha sonra Reha Kemal Erginer ile anlaşmıştı. Erginer döneminde de 4 galibiyet ve 4 beraberlikle 16 puan toplayabilen yeşil-siyahlılar, ara transferde takıma takviye yapılmasına rağmen istediği sonuçları alamamış, bunun üzerine genç teknik adamla yollar ayrılmıştı.

Hayati önem taşıyan Elazığspor maçına Sportif Direktör Bülent Ertuğrul yönetiminde çıkan Denizlispor, sahadan puansız ayrılınca teknik direktör sorununun çözümü çalışmalarına hız verildi. Bugün kulübün twitter hesabından yapılan açıklamada “Kulübümüz Reha Kemal Erginer'den boşalan teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır” denildi..

Trabzonspor’un Türk futboluna kazandırdığı Fatih Tekke, golcü kimliğiyle tanındı. Tekke, teknik adam olarak Kayseri Erciyesspor, Boluspor ve Manisaspor’da görev yaptı.