Abalı Denizlispor, Eskişehir’den 1 puanla dönüyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Abalı Denizlispor, Eskişehir’den 1 puanla dönüyor

Abalı Denizlispor, Eskişehir’den 1 puanla dönüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2019 Pazartesi - 20:57Güncelleme: 19 Şubat 2019 Salı - 02:16
Abalı Denizlispor, Eskişehir’den 1 puanla dönüyor

Denizlispor, Eskişehir deplasmanından bir puanla dönüyor. Bu sonuçla Denizlispor yenilmezlik serisini 14 maça, puanını 47’ye çıkardı


Lider Abalı Denizlispor, takipçilerinin kazanmasıyla aradaki puan farkının azalmaması için çıktığı maçta, rakibinin müthiş direnci, zaman zaman da baskısıyla karşılaştı. Bu baskı Eskişehirspor’a erken sayılabilecek bir gol de kazandı. Ancak yeşil-siyahlılar önce oyunda, ardından da skorda dengeyi buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da yüksek tempoda oynandı ve heyecan fırtınası devam etti. İki takım da orta sahayı çabuk geçip gole ulaşmaya çalıştı. Ancak bunlar tabelayı değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 2: Burak Çalık’ın pasına hareketlenen Mehmet Akyüz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Melih Ağa, topa dokunarak kornere çeldi. Yeşil-siyahlı futbolcular, bu pozisyonda penaltı bekledi.

Dakika 17: Mehmet Özcan sağ kanattan taşıdığı topu İbrahim Halil’e aktardı. Bu futbolcu da kale sahası içindeki Jesse Sekidika’ya al da at dercesine gönderdi. Jesse Sekidika boş pozisyonda fileleri havalandırdı: 1-0

Dakika 21: Abdülkerim’in hatalı pasında topu önde bulan Jesse Sekidika şutunu attı. Top yan direkten geri geldi.

Dakika 32: Abalı Denizlispor atağında Ziya Alkurt ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı. Top Melih Ağa^da kaldı.

Dakika 34: Recep Niyaz’ın korner atışında kaleci topu elinden kaçırdı. Alperen Babacan’ın kaleye gönderdiği top üst direkten geri geldi ve kalesine dönen Melih Ağa’nın ellerinde kaldı.

Dakika 39: Berkay Tolga Dabanlı’nın geri pasında araya giren Ziya Alkurt vuruşunu yaptı. Yan direkten dönen meşin yuvarlağı Mehmet Akyüz, beraberlik golü olarak filelere bıraktı: 1-1

Dakika 57: Abalı Denizlispor atağında Ziya Alkurt, sağ kanattan taşıdığı topu Recep Niyaz’ın önüne bıraktı. Ancak bu futbolcunun zayıf vuruşunda meşin yuvarlak Melih Ağa’da kaldı.

Dakika 66: Marko Milinkovic, serbest vuruşta kaleye gönderdiği top direğin hemen üzerinden autu buldu.

STAT: Eskişehir Yeni Stadyum

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Serdar Diyadin, Selahattin Altay

ESKİŞEHİRSPOR: Melih Ağa, Erdal Akdarı, Mehmet Feyzi Yıldırım, Berkay Tolga Dabanlı, Kamal Issah (Furkan Polat Dk. 89), Hakan Aslantaş, İbrahim Sissoko (Kıvanç Karakaş Dk 77), Marko Milinkovic, Jesse Sekidika, Mehmet Özcan, İbrahim Halil Öner (Emre Güral Dk. 46)

ABALI DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakcı, Gökhan Süzen, Ziya Alkurt, Mbamba, Ismail Aissati, Recep Niyaz (Burak Altıparmak Dk 84), Burak Çalık (Kehinde Dk 72), Mehmet Akyüz (Seddar Karaman Dk. 90)

GOLLER: Jesse Sekidika Dk. 17 (Eskişehirspor), Mehmet Akyüz Dk.39 (Abalı Denizlispor)

S.KART: İbrahim Sissoko, Marko Milinkoviç, Berkay Tolga Dabanlı, Kıvanç Karakaş (Eskişehirspor), Abdülkerim Bardakçı (Abalı Denizlispor)

Fotoğraf: AA