Denizlispor, Eduok ve Caner ile görüşüyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor, Eduok ve Caner ile görüşüyor

Denizlispor, Eduok ve Caner ile görüşüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Haziran 2019 Perşembe - 17:07Güncelleme: 20 Haziran 2019 Perşembe - 17:07
Denizlispor, Eduok ve Caner ile görüşüyor

Süper Lig için kadro oluşturmaya çalışan Denizlispor, dış transferde Nijeryalı Samuel Eduok ile Hatayspor’dan Caner Hüseyin Bağ’ı kadrosuna katmaya çalışıyor.

Denizlispor, yeni sezon hazırlıkları için 1 Temmuz tarihini belirlerken, dış transferde görüşmeler sürdürülüyor. Görüşülen isimler arasında bu sezon Süper Lig’den düşen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Samuel Eduok ve Süper Lig’in kapısından dönen Hatayspor’un orta saha oyuncusu Caner Hüseyin Bağ da bulunuyor.

EDUOK 9 GOL ATTI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sözleşmesi devam eden Eduok, geride kalan sezonda oynadığı Kasımpaşa ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 33 maça çıktı. Takımlarına 9 gollük katkıda bulundu, 3 asist yaptı. 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, sağ kanatta oynuyor. Eduok’un santrafor ve sol kanat mevkilerinde de oynayabildiği belirtiliyor.

CANER, ORTA SAHADA GÖREV YAPIYOR

Denizlispor’un radarındaki bir diğer isim ise, Spor Toto 1. Lig’de geçen sezon şampiyonluk mücadelesi veren ve play-off maçlarında Süper Lig şansını kaybeden Hatayspor’dan Caner Hüseyin Bağ. 28 yaşındaki Caner, Hatayspor’da geçen sezon 31 maça çıktı, 5 gol attı, 6 asist yaptı. Orta sahanın solunda görev yapan Caner, 2016 yılından bu yana Hatayspor’da forma giyiyor. Malatyaspor, Anadolu Üsküdar, Nazilli Belediyespor Caner’in oynadığı takımlar.