Denizlispor, Balıkesir deplasmanı için yola çıktı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor, Balıkesir deplasmanı için yola çıktı

Denizlispor, Balıkesir deplasmanı için yola çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Kasım 2018 Cuma - 15:33Güncelleme: 30 Kasım 2018 Cuma - 15:33
Denizlispor, Balıkesir deplasmanı için yola çıktı

Spor Toto 1. Lig’de son 5 maçını kazanıp ikinci sıraya yerleşen Denizlispor, deplasmanda oynayacağı Balıkesir Baltok maçı için yola çıktı. Tesislerden yöneticiler ve kulüp personeli tarafından uğurlanan yeşil-siyahlı takımda hedef galibiyet.

Teknik direktör Yücel İldiz ile bir çıkış yakalayan ve 5 maçta hanesi 15 puan yazdırıp, lider Gençlerbirliği ile farkı 3 puana kadar indiren Denizlispor’u zor bir 90 dakika daha bekliyor. Yeşil-siyahlıların bu haftaki rakibi son iki haftada Gençlerbirliği ve Karabükspor maçlarını galibiyetle kapatan Balıkesir Baltok.

Hazırlıklarını tamamlayan ve bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nden yöneticiler ile kulüp personeli tarafından uğurlanan Denizlispor’da, geçen hafta çift sarı karttan kırmızı kart gören Mbamba forma giyemeyecek.

Balıkesir Atatürk Stadı’da yarın saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Ramazan Keleş, Cemal Bingül, Çetin Öncel hakem triosu yönetecek.

Yeşil-siyahlılar geçen sezon rakibiyle oynadığı iki maçı da puansız kapatmıştı. Denizli’deki maçı 2-0 kaybeden Horozlar, Balıkesir’deki maçta da 2-1 yenilmekten kurtulamamıştı.