Denizlispor-Adana Demirspor maçının foto romanı – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor-Adana Demirspor maçının foto romanı

Denizlispor-Adana Demirspor maçının foto romanı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ocak 2019 Cumartesi - 17:11Güncelleme: 26 Ocak 2019 Cumartesi - 22:33
Denizlispor-Adana Demirspor maçının foto romanı

Denizlispor, şampiyonluk yarışında koşar adım ilerlerken, playoff’a kalmak için mücadele eden ve ara transferde kadrosuna 8 futbolcu katan Adana Demirspor’u 5-1’lik skorla hezimete uğrattı.

Maçın başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar varını yoğunu ortaya koyan yeşil-siyahlı futbolcular, tribünleri dolduran taraftarlarına tam bir futbol resitali sundu.

Defans bloğu, yenilen goldeki bir anlık rehavetin dışında sezonun en rahat maçlarından birini çıkarırken, rakip takıma çok az pozisyon verdi.

Orta alanda Ismail Aissati tam bir orkestra şefi gibiydi. Aldığı her topu olumlu kullandı, arkadaşlarını öldürücü noktalarda topla buluşturdu.

Kaptan Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz, takımın gol hamalları olarak dikkatleri çekmeyi sürdürüyor. İki futbolcu bugün de 4 gole imza attı.

Recep Niyaz, Ziya Alkurt’a Drogbavari bir gol attırarak da asistlerine bir yenisini ekledi. Takımın bücürü Ziya Alkurt, 83. dakikada Recep Niyaz’ın sıfırdan çıkardığı topa topuğuyla dokunup attığı şık golle tribünleri ayağa kaldırdı.

Denizlispor’un ara transferde kadrosuna kattığı Kehinde de fiziği, yaptığı koşularla arkadaşlarına boş alan yaratması yararlı olacağını gösterdi.

Burak Çalık’a da bir paragraf açalım istedik. Yeşil-siyahlı takımın etkili futbolcusu, Gençlerbirliği maçında kaçırdığı golden bu yana geriliyor. Adeta kendisine olan güveni yitirmiş gibi. Yücel Hoca, onu oynatmaya devam ederek kazanmaya çalışıyor.

Maçın hakemi Hüseyin Göçek, iyi bir yönetim gösterdi. Tek kusuru 14. dakikada Burak Çalık’ın ceza sahası içinde düşürülmesine devam kararı vermesiydi.

Fotoğraflar: Engin ÜNAL