Denizlili okçular hırs küpü – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlili okçular hırs küpü

Denizlili okçular hırs küpü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2017 Çarşamba - 11:14Güncelleme: 19 Nisan 2017 Çarşamba - 11:14
Denizlili okçular hırs küpü

Atatürk Stadı’nda yaklaşan ulusal turnuvalar için sürdüren Denizlili okçular, çalışmalarındaki hırslarıyla dikkati çekiyor. Okçuların ilk hedefi, Antalya’daki Ulusal Egemenlik Kupası’nda başarılı olmak.

Denizlili milli okçular, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Haftanın altı günü Atatürk Stadında çalışan okçular, 20-23 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Ulusal Egemenlik Kupası’na katılacak. Her turnuvanın milli takım için puan toplamak anlamına geldiğini söyleyen okçular, hırslı bir şekilde yarışmalara hazırlanıyor.

OKÇULUKTA BAYRAK HAKAN KURUCAN’DA

Öte yandan, Nursen Çokak’ın geçen yıl ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmesiyle boşalan Okçuluk Federasyon Temsilciliği görevine Hakan Kurucan getirildi. Antrenmanlarda sürekli sporcuların yanında olan Kurucan, toparlanma süreci yaşadıklarını, eskiden olduğu gibi okçulukta yeniden başarıların elde edileceğini söyledi.

ENGELLİLER 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Mine Yalçınkaya, sezonun hızlı başladığını, yoğun bir çalışma temposunda olduklarını belirtti. Geçen hafta ki Engelliler Yarışmasından iki madalya ile döndüklerini söyleyen Yalçınkaya, sporcuların yeni sezonda da milli takımda yer almasını hedeflediklerini, alt yapıdan da sporcuların yetiştiğini kaydetti.

SAMET’İN HEDEFİ DÜNYA KUPASI

Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonu unvanına sahip genç sporcu Samet Can Yakalı, bu sezon A Milli takıma seçildiğini, hedefinin Ekim ayında Meksika’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası olduğunu ifade etti.

MURAT’IN HAYALİ ALTIN MADALYAYI ÇOKAK’A GÖTÜRMEK

Bedensel Engelli sporcu Murat Turhan, 4 yıldır okçuluk sporuyla uğraştığını, haftanın altı günü çalıştıklarını ve aile gibi olduklarını dile getirdi. Bu sezon Çin’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nın kendisi için bir hedef olduğunu kaydeden milli okçu, madalya kazanıp Nursen hocaya armağan etmek istediğini sözlerine ekledi.

İBANOĞLU, MORAL VERDİ

Antrenman sırasında okçuları ziyaret eden Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okçularla sohbet eden İbanoğlu, okçuluk ailesinin tekrar eski günlerine döndüğünü, inanarak çok daha güçlü bir şekilde turnuvalara hazırlandıklarını gördüğünü kaydetti.