Ümit Öztürk’e 2,5 ay sonra maç verildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Ümit Öztürk’e 2,5 ay sonra maç...

Ümit Öztürk’e 2,5 ay sonra maç verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2019 Perşembe - 15:15Güncelleme: 25 Nisan 2019 Perşembe - 15:15
Ümit Öztürk’e 2,5 ay sonra maç verildi

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray-Trabzonspor maçı sonrası kızağa çektiği FIFA kokartlı Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk’e 2,5 ay sonra görev verdi. Öztürk, hafta sonunda oynanacak Osmanlıspor-Ümraniyespor maçını yönetecek.

İstanbul’da 10 Şubat’ta oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında düdük çalan Ümit Öztürk, yönetimiyle şimşekleri üzerine çekmişti. MHK tarafından cezalandırılan Öztürk’e o maçtan sonra bir daha görev verilmemiş, en son spor yorumcusu Mehmet Demirkol, “bu kadar kan davası güdülmesi doğru değil” yorumunu yapmıştı.

KRİTİK MAÇA ATANDI

Haftalar sonra görev verilen Öztürk, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da oynanacak Osmanlıspor-Ümraniyespor maçını yönetecek. Bu karşılaşma, Spor Toto 1. Lig’de play off mücadelesi veren iki takım açısından hayati önem taşıyor. Bu karşılaşmada Ümit Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Gökmen Baltacı yapacak.

DENİZLİSPOR MAÇINA İSTANBUL BÖLGESİ HAKEMİ

Öte yandan, Denizlispor’un pazar günü oynayacağı Balıkesirspor Baltok maçına İstanbul bölgesi hakemlerinden Mert Güzenge atandı. Karşılaşmada yardımcı hakem olarak Özgür Ertem ve Habip Tiryaki görev yapacak.