Denizli Basket’in ilk haftadaki rakibi Samsunspor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli Basket’in ilk haftadaki rakibi Samsunspor

Denizli Basket’in ilk haftadaki rakibi Samsunspor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2019 Salı - 17:26Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı - 17:26
Denizli Basket’in ilk haftadaki rakibi Samsunspor

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) fikstür çekildi. Denizli Basket, ilk maçını deplasmanda Samsunspor ile oynayacak.

TBL fikstür çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Fikstüre göre, Denizli Basket, 2019-2020 sezonundaki ilk haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın günü ve saati daha sonra açıklanacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yeni sezonda başarılı bir grafik çizeceklerini söyleyerek, “Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü bir takım kurduk. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Bu sezonda da Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İlk maçımızdan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi.

“SEZONA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı ise “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sezona iyi başlamak istiyoruz. Geçen yılki başarımızı şampiyonlukla taçlandırdık. Sezon öncesi verimli bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yeni oyuncular geldi ve takıma çok çabuk adapte oldular. Denizli Basket olarak iyi bir takım, güzel bir aile olduk. Bizim için önemli olan da bu. Saha içinde nasıl takım oluyorsak, saha dışında da güzel bir aile olmalıyız. İlk maçımızı deplasmanda Samsunspor ile oynayacağız. İyi bir rakiple oynayacağız. Seyri yüksek ve zevkli maç geçmesini istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Denizli Basket, 2019-2020 sezonu öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Kupa, 30 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenecek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, turnuvada D grubunda Bandırma Kırmızı, Gemlik Basketbol ve Yalova Spor ile karşılacak. Denizli Basket, Federasyon Kupası’nda ilk maçını 30 Eylül’de Gemlik Basketbol ile oynayacak.