Denizli Atatürk Stadı’nda gergin anlar – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli Atatürk Stadı’nda gergin anlar

Denizli Atatürk Stadı’nda gergin anlar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2017 Pazartesi - 08:36Güncelleme: 18 Eylül 2017 Pazartesi - 08:36
Denizli Atatürk Stadı’nda gergin anlar

Denizlispor, ligdeki kötü gidişini Akın Çorap Giresunspor karşısında da sürdürdü. Temsilcimizin sahadan yenik ayrıldığı maç sonrası tepki gösteren taraftarlar ile bazı yöneticiler arasında tartışma çıktı. Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi.

Denizlispor, evinde maç kaybetme alışkanlığını Akın Çorap Giresunspor karşısında da sürdürdü. Bu sezon kendi sahasında oynadığı üçüncü maçı da puansız kapatan ve henüz ligde galibiyeti bulunmayan yeşil-siyahlılar, bir puanla ligin dibine demir attı.

TARAFTAR PROTESTO ETTİ

Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte takımın performansından memnun olmadığını gösteren yeşil-siyahlı taraftarlar, kulüp yönetimini tezahüratlarıyla protesto etti. Protestolar stat dışında da sürünce gerginlik arttı. Bu arada bazı yöneticiler ile taraftarlar tartıştı. Araya giren polis, olayların büyümesini önledi.

DENİZLİSPOR’UN 5 MAÇLIK KARNESİ

İstanbulspor’a 1-0, Elazığspor’a 3-2 ve dün akşam Akın Çorap Giresunspor’a 1-0’lık skorlarla boyun eğen Denizlispor, tek puanı Eskişehir’spor deplasmanında 2-2’lik skorla aldı. Ligin ilk maçında da Adanaspor’a deplasmanda 3-0 yenildi.

FOTOĞRAFLAR: DOĞAN HABER AJANSI (DHA)

Denizli Atatürk Stadı’nda gergin anlar