Dartta şampiyonlar belli oldu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Dartta şampiyonlar belli oldu

Dartta şampiyonlar belli oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Nisan 2017 Cumartesi - 11:43Güncelleme: 15 Nisan 2017 Cumartesi - 11:43
Dartta şampiyonlar belli oldu

Okul sporlarında Dart Gençler ve Yıldızlar şampiyonlar belli oldu. Turnuvada 117 okuldan 468 sporcu yarıştı.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Dart İl Birinciliği sona erdi.. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen turnuvada sporcular, takımlarını kürsüye çıkarabilmek için mücadele etti.

Kısa süre içinde karar verebilmek, bu kararı nasıl uygulayacağını planlamak, bir sonraki atışın nasıl yapılacağını düşünmek gibi birçok zihinsel faaliyetleri içeren dart sporu ülkemizde ve Denizli’de hızla yaygınlaşıyor.

GENÇLER KATEGORİSİ

Turnuvada yapılan 304 karşılaşmanın ardından gençler ve yıldızlarda ilk 4 dereceyi paylaşan takımlar belli oldu. Buna göre, genç erkeklerde İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi birinci, Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPL ikinci, Sema-Abdurrahman MTAL üçüncü, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi dördüncü oldu.

Genç kızlarda Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPL birinciliği, Yatağan METEM ikinciliği, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi üçüncülüğü, Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi dördüncülüğü kazandı.

YILDIZLAR KATEGORİSİ

Yıldız erkeklerde birinciliği Mehmet kemal Aracı Ortaokulu, ikinciliği Musa-Hatice Çelikkol Ortaokulu, üçüncülüğü Ticaret Borsası Ortaokulu, dördüncülüğü Hacı Şakir Meliha Öz Ortaokulu elde etti.

Yıldız kızlarda Sevil Kaynak Ortaokulu Şampiyonluğa ulaşırken, Hacı Şakir Meliha Öz Ortaokulu ikinci, Musa-Hatice Çelikkol Ortaokulu üçüncü, 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu dördüncü sırada yer aldı.