Çal belediyespor, Rus Pavel’i transfer etti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Çal belediyespor, Rus Pavel’i transfer etti

Çal belediyespor, Rus Pavel’i transfer etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2017 Çarşamba - 10:31Güncelleme: 6 Eylül 2017 Çarşamba - 10:31
Çal belediyespor, Rus Pavel’i transfer etti

Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Çal Belediyespor, transfere doymuyor. Çal Garası, son olarak geçen sezon Polonya 2.Lig ekiplerinden FC Ruch takımının formasını giyen 24 yaşındaki sol açık Pavel Sultanov’u kadrosuna kattı.

Bölgesel ligin başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Çal Belediyespor, bir süredir denediği Rus sol açık Pavel Sultanov’u renklerine bağladı. Teknik heyetten geçer not alan Pavel ile resmi sözleşme imzalandı.

Çal belediyespor, Rus Pavel’i transfer etti

AKCAN, YÖNETİMİ KUTLADI

Kulübün Onursal Başkanlığını yapan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Dış transferde 16, iç transferde 7 oyuncu ile anlaştık. 23 kişilik iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz şampiyonluktur. Sultanov gibi kaliteli bir oyuncuyu kadromuza dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetimi kutluyorum. Yeni transferlerimiz olacak. Biz, şampiyonluğa giden yolda her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Çal’da doğan, Çal’da doyan ve kendini Çallı gören herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, iyi bir kadro oluşturduklarını, teknik heyete güvendiklerini, sezon sonunda mutlaka 3.Lig’e çıkacaklarını söyledi.