Ankara’daki Denizlililer, Gençlerbirliği maçında tribünde olacak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Ankara’daki Denizlililer, Gençlerbirliği maçında tribünde olacak

Ankara’daki Denizlililer, Gençlerbirliği maçında tribünde olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2019 Salı - 14:24Güncelleme: 30 Nisan 2019 Salı - 14:24
Ankara’daki Denizlililer, Gençlerbirliği maçında tribünde olacak

Denizlispor, yeniden Süper lige çıkabilmek için verdiği mücadelede en önemli maçlarından birisine Ankara’da çıkacak. Lider ile ikinciyi karşı karşıya getirecek zorlu 90 dakika öncesinde Ankara’daki Denizlililerden yeşil-siyahlı takıma “5 Mayıs Pazar günü Eryaman Stadı’ndayız” mesajı geldi.

Balıkesirspor Baltok ile kendi evinde golsüz berabere kalarak önemli bir avantajı kaybeden Denizlispor, Süper Lig yolunda en önemli maçlarından birisine çıkacak. Yeşil-siyahlılar Pazar günü başkentte Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Takım bu maça, taraftarlar ve Ankara’daki Denizlililer de tribünlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.

Ankara’da faaliyet gösteren Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nın Başkanı Mustafa Keysan, yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolunda takımlarını yalnız bırakmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Denizli’mizin değeri Denizlispor’un şampiyonluğunu Ankara’da ilan edeceğiz. Bizler, Ankara’da yaşayan Denizlililer olarak takımımıza gerek maç öncesi organizasyonlarımızla gerekse tribünleri doldurarak vereceğimiz destek ile Denizlispor’umuza sahip çıkacağız. 5 Mayıs Pazar günü Denizlili tüm hemşehrilerimizi ve gönlü Denizlispor aşkı ile yanan tüm vatandaşlarımızı Eryaman Stadına davet ediyorum. Denizlispor’umuz bu hafta Denizlim ile ele ele şampiyonluğa yürüyeceğinden hiç şüphem yok. O sene bu sene.”