Y.Denizlispor’da Keremcan Akyüz ile yollar ayrıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Y.Denizlispor’da Keremcan Akyüz ile yollar ayrıldı

Y.Denizlispor’da Keremcan Akyüz ile yollar ayrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Aralık 2019 Salı - 15:10Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı - 15:10
Y.Denizlispor’da Keremcan Akyüz ile yollar ayrıldı

Yukatel Denizlispor, solbek Keremcan Akyüz ile yollarını ayırdı. Şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden olan Keramcan, kendisine kulüp aramaya başlarken, “Yaptığım maddi ve manevi bütün fedakarlıkların ardından bu şekilde ayrılamayı hakettiğimi asla düşünmüyorum” paylaşımında bulundu.

Yeşil-siyahlı kulüpten 30 yaşındaki fuitbolcu ile ilgili yapılan açıklamada “Kulübümüz profesyonel futbolcularından Kerem Can Akyüz ile yapılan karşılıklı görüşme neticesinde kendisine izin verilmiştir. Bu izin, yapılan toplantıda takıma faydalı olamayacağını belirten futbolcumuzun talebi ve teknik heyetin raporu doğrultusunda verilmiştir. Bundan sonraki süreçte takımımız ile antrenmanlara ve müsabakalara katılamayacaktır” denildi.

KEREMCAN SİTEM ETTİ

Kendisine kulüp bulması söylenen Keremcan Akyüz ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Öncelikle 90 resmi maçta gücümün yettiğince, alın terimin son damlasına kadar mücadele ettiğim ve benim için çok farklı bir yerde olan Denizlispor kulübünen 29 Kasım 2019 tarihinde Mehmet Özdilek’in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldım. Bu karar doğrultusunda devre arası transfer dönemine kadar hiçbir antrenman ve maça çıkamayacağım söylenerek diğer kulüplerle transfer görüşmesi yapabileceğim tarafıma bildirilmiştir. Yaptığım maddi ve manevi bütün fedakarlıkların ardından bu şekilde ayrılamayı hak ettiğimi asla düşünmüyorum. Bugüne kadar bana verdiği destekler için Denizlispor taraftarına ve personeline çok teşekkür ediyorum. Bunda sonraki süreçte Denizlispor’a başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.