Özdilek: Kaybetmek üzüntü verici – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Özdilek: Kaybetmek üzüntü verici

Özdilek: Kaybetmek üzüntü verici

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Kasım 2019 Pazar - 21:53Güncelleme: 10 Kasım 2019 Pazar - 21:53
Özdilek: Kaybetmek üzüntü verici

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Beşiktay karşısında 90 dakika boyunca oyunun içinde olmalarına rağmen kaybettiklerini, bunun da üzüntü verici olduğunu söyledi.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maç sonrası değerlendirmesinde, “Buraya gelirken nasıl oynayacağımıza iyi çalıştığımızı ifade etmiştim. Oyunun genelinde çalıştığımız ile karşılaştığımız her şey birbiriyle örtüştü” diyerek, şunları kaydetti:

“Burada Beşiktaş’a karşı oynamak kolay değil. Son 4 maçın 3’ünü kazanmış, moral olarak güvenli bir takıma karşı oynadık. Maça bakıldığı zaman pozisyonlar yakaladık. Karius 2-3 tane inanılmaz top çıkardı. Denizlispor’a 4. haftam. İlk defa hem savunma hem hücum yönünü güçlü bir şekilde ortaya koyan Denizlispor oldu. Maçın başından sonuna kadar oyunun içindeydik. 90’ıncı dakikada bile çevirebilirdik. Rodallega’nın vuramadığı var, Sapunaru’nun pozisyonu var, Rodallega’nın Recep’e tam bırakamadığı pozisyon var. Aslında oyuna hep müdahil olduk. Ama futbol böyle bir oyun. Kaybetmek üzüntü verici. Berabere bitirebilirdik. İlk devre golü bulsak çok daha farklı şeyle olabilirdi. Oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan, mücadeleden bugün itibariyle son derece memnunum. Şimdi milli takım arası var. Kendimizi geliştirme adına biraz daha çalışmamız gerekiyor. Daha iyiye doğru gidiyoruz. Bu çok net bir şekilde ortaya çıktı. Bunu istatistiklerde destekliyor.”

Taraftarlara bir mesajınız var mı sorusuna Özdilek, “Takımı destekmeye devam edecekler. Lig uzun bir maraton. Ligin 3’te 1’lik periyodu daha yeni bitiyor. Bu uzun yolda birçok takımda dalgalanma var. Bir maç alıyorsunuz yukarıya ortak oluyorsunuz, bir maç kaybediyorsunuz alt tarafa ortak oluyorsunuz. İstikrarlı bir duruş sergilememiz gerekiyor. Rizespor maçıyla daha güçlü bir Denizlispor olma mücadelesine devam edeceğiz” yanıtını verdi.