Y. Denizlispor, Kasımpaşa’ya boyun eğdi: 0-1 – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
13 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Y. Denizlispor, Kasımpaşa’ya boyun eğdi: 0-1

Y. Denizlispor, Kasımpaşa’ya boyun eğdi: 0-1

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Eylül 2019 Cumartesi - 17:04Güncelleme: 28 Eylül 2019 Cumartesi - 17:22
Y. Denizlispor, Kasımpaşa’ya boyun eğdi: 0-1

Yukatel Denizlispor, kendi evinde Kasımpaşa’ya ikinci yarıda yediği golle teslim oldu: 0-1

Yukatel Denizlispor, kendi sahasında bekleneni bir türlü veremiyor. Adeta yürüyerek top oynayan yşil-siyahlılar, Konyaspor’dan sonra Kasımpaşa’ya da boyun eğdi.

Yeşil-siyahlılar, ortaya koyduğu futbol ile taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Takımın orta alanı beklenin uzağında kalınca gol için de kişisel beceriler bel bağlandı. Tabelayı değiştirecek oyuncu Rodallega da yakaladığı pozisyonlarda son vuruşlarda bitirici olamayınca Horozlar kaderine razı oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 4: Yukatel Denizlispor, atağında Rodallega, topu Sacko’ya aktardı. Bu futbocunun vuruşunda defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA 11: Sol kanattan Ismail Aissati'nin ceza sahasına yaptığı ortada Rodallega, topu göğsüyle kontrol edip vuruşunu yaptı. Ancak top, kale yerine autu buldu.

DAKİKA 19: Kasımpaşa'dan Hajradinovic'in kullandığı korner atışı sonrası Yukatel Denizlispor kalesinde oluşan karambolde top ağlarla buluştu. Hakem, golden önce Thiam'ın Sackey'e yaptığı hareketi faul olarak değerlendirerek golü geçersiz saydı.

DAKİKA 26: Konuk takımın atağında İlhan Depe'nin vuruşunda iyi yer tutan Stackhowiak, kaleye ynelen topu çeldi ve uzaklaştırdı.

DAKİKA 27: Yeşil-siyahlılar gole çok yaklaştı. Murawski’nin savunma arkasına bıraktığı topla buluşan Rodallega şutunu kaleci Fatih son bir hamleyle dokunarak kornere çeldi.

DAKİKA 36: Barrow'un pasında kendisine pozisyon yaratan Rodallega, vuruşunu yaptı. Ancak kaleci Fatih bir kez daha gole izin vermedi.

DAKİKA 45+3: Sacko'nun sağ kanattan ortaladığı topla buluşan Rodallega'nın şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı. Barrow'un kullandığı köşe vuruşunda, Sackey'in kafayla vurduğu topu savunma çıkardı.

DAKİKA 68: Kasımpaşa atağında Khalili’nin pasıyla hareketlenen Hajradinovic, ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1

DAKİKA 72: Özgür Çek, ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Top direğin hemen dibinden auta gitti.

DAKİKA 81: Lopes’in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topu kafayla şutladı. Fatih’i geçen meşin yuvarlak üst direkten geri geldi. Bu kez Rodallega şutladı, ancak defans tehlikeyi uzkalşatırdı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Mehmet Salih Mazlum, Deniz Caner Özaral

Y.DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Lopes, Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Bergdich, Sackey (Vallesila 69), Murawski, Ismail Aissati, Sacko (Olcay Şahan 59), Barrow (Recep Niyaz 76), Rodallega

KASIMPAŞA: Fatih Öztürk, Pavelka, Veysel Sarı, Ben Youssef, Karim, Aytaç Kara, Khalili, Hajradinovic, İlhan Depe (Özgür Çek 72), Mustafa Pekdemek (Fernandes 90), Thiam (Yusuf Erdoğan 84)

GOL: Hajradinovic Dk 68

S.KART: Khalili, Fatih (Kasımpaşa)

Fotoğraf: Engin ÜNAL