Şahan, taraftardan özür diledi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Şahan, taraftardan özür diledi

Şahan, taraftardan özür diledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Kasım 2019 Salı - 13:37Güncelleme: 19 Kasım 2019 Salı - 14:25
Şahan, taraftardan özür diledi

Denizlispor’un sezon başında transfer ettiği tecrübeli futbolcu Olcay Şahan’ın katıldığı bir Youtube programında, sunucunun “ Türkiye’nin 3 büyük takımında, Denizli’yi de katıyorum içine” cümlesini “Allah Allah” diyerek yanıtlaması, yeşil siyahlı taraftarı kızdırdı. Şahan, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada özür diledi.

Deneyimli futbolcunun katıldığı bir programda sunucunun “Türkiye’nin 3 büyük takımında, Denizli’yi de katıyorum içine” cümlesine “Allah Allah” diyerek cevaplaması Denizlispor taraftarını kızdırdı.  Şahan’ın yeşil siyahlı takımı küçük gördüğünü düşünen taraftarın sert tepkileri üzerine 32 yaşındaki futbolcu bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, Denizlispor’a gelmesindeki en büyük etkenin camia ve taraftarın büyüklüğü olduğunu ifade eden Şahan, “ Sosyal medyada paylaşılan videoda asla ve asla Denizlispor’u küçük görme gibi bir niyetim olmadı, olamaz. Ancak yanlış anlaşıldıysam büyük Denizlispor camiasından özür dilerim. Beni tanıyanlar hiçbir şeyi küçümsemeyeceğimi bilirler. Ben bu kutsal formayı gururla taşıdığımı belirtmek istiyorum” dedi.